skansens

Direktlänk till inlägg 3 december 2011

Canon Legria HF M406

Av Anneli - 3 december 2011 00:30

Hallå !


Är du  sugen på att testa en ny videokamera?? I så fall så ska du anmäla dig som testpilot hos Smartson


Canon Legria HF M406 erbjuder flera funktioner som ger dig möjlighet att filma och skapa en färdig film direkt i kameran. Här under kan du ta del av de funktioner som finns och hur de används.

 

HD CMOS Pro-sensorn med 2,4 megapixels är utvecklad och tillverkad av Canon för professionella videokameror. Pixlarnas ljusinsamlingsområde är 160 % större än hos vanliga CMOS-sensorer vilket ger bredare dynamiskt omfång och avancerade prestanda i svagt ljus.


Det högkvalitativa Canon HD-videoobjektivet har 6-bladig irisbländare som ger mjuk bakgrundsoskärpa och en jämn 10x optisk zoom.


LEGRIA HF M406 använder två system för bildstabilisering – dynamisk optisk bildstabilisator som minskar skakningar när du går och Powered IS som ger stadiga telefototagningar.


En inbyggd zoommikrofon med hög känslighet fångar svagare ljud tydligare.


Du kan enkelt utveckla dina färdigheter som videofilmare och göra korta videofilmer med en berättelse. Med Canons nya Story Creator kan du välja ett tema för din film med inbyggda motivförslag som väcker intresse. Få inspiration för din kreativitet med filter för biokänsla. Välj bland 8 justerbara färggraderande filter för att fånga den perfekta filmscenen.


Lägg till roliga effekter i dina videofilmer med pekdekorationen utan att använda en dator. Stämpla färgstarka märken på pekskärmen med Stylus-pennan eller lägg till titlar, inramningar och animerade bilder för att göra din film personligare.


En 7,5 cm rörelsebaserad LCD-pekskärm med hög upplösning ger dig enkel fingertoppsåtkomst till tagnings- och visningsfunktioner.


Två SDXC-kortplatser gör det enkelt att dela med sig och Relay Recording förhindrar att det tar slut på minnesutrymme.


Det är enkelt att skapa filmer med hög kvalitet, till och med för nybörjare. Med Smart Auto tar videokameran kontrollen – och väljer inspelningsinställningar för alla motiv på ett intelligent sätt. Ansiktsigenkänningen optimerar inställningarna så att du får fantastiska bilder på människor och Instant AF ger snabb och exakt fokusering för HD.


Med minitillbehörsfästet kan du ansluta en rad olika Canon-tillbehör. En 43 mm filtergänga som passar objektivadaptrar. Ett undervattenshus finns som tillval.


Visst låter det kul?

Jag har anmält mig....gör det du också   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 17 april 2012 10:46


Hejsan!    Vill bara berätta att jag flyttat "hem" igen. Till  www.skansens.se  Denna adress funkar fortfarande också (www.maximilian.panatet.se) Ha det gott! Hälsningar Anneli     ...

Av Anneli - 3 december 2011 00:40

Rakar du benen?? Eller använder du vax?? Har du testat Silk-épil 7 Dual Epilator från Braun?        Nya Silk-épil 7 Dual Epilator från Braun är designad för att göra avlägsningen av oönskat hår så effektivt, skonsamt och enkel som möjligt....

Av Anneli - 3 december 2011 00:36

Brukar du ge bort skraplotter? Eller skrapar du dem själv?  Då kan detta vara något för dig       Glädjelotten passar utmärkt som gåva och är perfekt vid alla tillfällen då du vill visa din uppskattning. Glädjelotten ger dig chans att bli ...

Av Anneli - 2 december 2011 23:09

  Kan detta vara nått att prova?  Japp...det tror jag absolut          Ekströms kylda desserter är gjorda på färsk grädde och mjölk – chokladmoussen innehåller äkta choklad, pannacottan äkta vaniljstång och till crème brûléen medfö...

Av Anneli - 23 oktober 2011 21:26

Hejhopp !   Jag har anmält mitt intresse till att få prova hårstylingprodukter från HYPEby MOOD via Smartsom. Det är inget märke som jag känner igen alls - så jag hoppas att jag blir utvald som testpilot... ....spännande    Jag använder ju ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards